Doelpuntloze remise FC Twente, Heracles onderuit bij Volendam

Doelpuntloze remise FC Twente, Heracles onderuit bij Volendam

20 juli 2019 – FC Twente heeft zaterdagmiddag met 0-0 gelijkgespeeld tegen de Belgische eersteklasser OH Leuven. Heracles Almelo ging onderuit op bezoek bij FC Volendam en De Graafschap was te sterk voor TOP Oss: 3-1.FC Twente-OH Leuven 0-0
FC Twente kon geen potten breken tegen de Belgische eersteklasser OH Leuven. Na ruim tien minuten kreeg Rafik Zekhnini de eerste grote kans van de wedstrijd, maar hij liet het na om te scoren. Op slag van rust kreeg Leuven een grote kans, maar Joël Drommel verkleinde zijn doel uitstekend. Na rust waren de kansen schaars en werd er zodoende niet meer gescoord.

FC Volendam-Heracles Almelo 2-1
Heracles Almelo ging verrassend genoeg onderuit tegen FC Volendam. De ploeg uit het vissersdorp kwam na ruim een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Zakaria El Azzouzi. De gasten hadden toen al enkele kansen gemist, in de personen van Silvester van der Water en Dario van den Buijs.

Na rust was het nieuweling Adrian Szöke die de spreekwoordelijke bordjes weer in evenwicht zette, waarna Mauro Junior en opnieuw Szöke mogelijkheden lieten liggen. Vijf minuten voor tijd maakte Martijn Kaars de winnende namens de ploeg uit de Eerste Divisie, nadat hij enkele minuten eerder al een kans om zeep had geholpen.

De Graafschap-TOP Oss 3-1
Beide ploegen hielden elkaar voor rust aardig in evenwicht. Zowel de ploeg uit Doetinchem als de Brabanders wist voor rust niet te scoren. Na ruim een uur was het Stef Nijland die de openingstreffer maakte voor de ploeg van de nieuwe trainer Mike Snoei. Het venijn zat 'm in de staart, want een kleine tien minuten voor tijd was het Daryl van Mieghem die de tweede treffer van de middag maakte. Jordy Tutuarima maakte er vervolgens 3-0 van, waarna Jordie Briels de 3-1 aantekende.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 20 oktober 2019

  2. zaterdag 19 oktober 2019