Spoorboekje: debuut De Ligt, topper voor Frank de Boer

Spoorboekje: debuut De Ligt, topper voor Frank de Boer

21 juli 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 21 juli.

 


Wedstrijden

Juventus - Tottenham Hotspur (13.30 uur)
Matthijs de Ligt gaat vanmiddag zijn debuut maken in het duel met Tottenham Hotspur, zo verzekerde coach Maurizio Sarri gisteren. Het duel maakt deel uit van de lucratieve internationale Champions Cup in Singapore. Het is voor beide ploegen het eerste duel in Azië en is voor De Ligt natuurlijk speciaal. Vorig seizoen ging het in de Champions League-campagne met Ajax namelijk mis tegen The Spurs.


Atlanta United - DC United (22.00 uur)
Frank de Boer zat de laatste tijd in zwaar weer met zijn Atlanta United, maar won afgelopen donderdag met liefst 5-0 van Houston Dynamo. Kan onze landgenoot die prestatie een goed vervolg geven in de topper tegen DC United? Die ploeg staat momenteel één plaats hoger dan Atlanta United, waardoor het erop of eronder zal zijn voor de Nederlandse hoofdtrainer.

Voetbal op tv

13.00 uur: Open dag Feyenoord, FOX Sports 1, live verslag van de Open dag van de Rotterdammers
22.00 uur: Atlanta United - DC United, FOX Sports 4, live verslag van dit duel in de Amerikaanse MLS

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 28 februari 2020