Sparta verslaat zwak NAC in oefenwedstrijd op Kasteel

Sparta verslaat zwak NAC in oefenwedstrijd op Kasteel

20 juli 2019 – Promovendus Sparta heeft degradant NAC zaterdagmiddag met speels gemak verslagen. Op het Kasteel in Rotterdam werd het 3-0 voor de ploeg van trainer Henk Fraser. Voor rust scoorde Mohamed Rayhi, na de theepauze maakte invaller Ragnar Ache er twee.Het was vanaf het begin de thuisploeg dat de klok sloeg. In de eerste tien minuten waren de Spartanen driemaal gevaarlijk, via Abdou Harroui, Halil Dervisoglu en Rayhi. Nog maar nauwelijks bekomen van de schrik kreeg NAC in de persoon van Andrija Filipovic een kans, maar doelman Tim Coremans redde. Na een klein half uur was wederom Dervisoglu dicht bij een doelpunt, maar NAC-doelman Nick Olij voorkwam de openingstreffer.

Op slag van rust scoorde Rayhi onder het toeziend oog van zo'n vijfduizend toeschouwers alsnog. De Spartaan schoot de bal via de onderkant van de lat binnen: 1-0. Na rust trad Sparta met een compleet ander elftal aan. Met name Ache onderscheidde zich. Een kwartier na rust zorgde hij voor de tweede treffer van de middag.

De aanvaller herhaalde dat kunststukje een kwartier voor tijd nog eens. Ache scohoof de bal op aangeven van Denzel James beheerste in de hoek en zorgde zo voor de derde treffer van de middag. Lars Veldwijk maakte vervolgens nog zijn opwachting in het rood-wit. De Zuid-Afrikaan nam onlangs met zijn land deel aan de Afrika Cup. Gescoord werd er niet meer.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 11 augustus 2020

  2. maandag 10 augustus 2020

  3. zondag 9 augustus 2020