Özil hoopt hele seizoen te kunnen spelen: "Ik voel me goed en fit"

20 juli 2019, 14:25   Bijgewerkt: 20 juli 2019, 14:34

Mesut Özil ziet uit naar het nieuwe seizoen met zijn club Arsenal. De Duitse middenvelder geeft aan zich goed te voelen en hoopt op nieuwe successen met zijn ploeg. In de afgelopen jaargang moest de Duitse spelmaker diverse duels missen. Vorig seizoen werd Arsenal zesde in de Premier League en verloor het de finale van de Europa League. Door de eindklassering in de competitie komt Arsenal niet in actie in de Champions League.

"Ik voel me erg goed", zegt Özil tegen Britse media. "Ik ben fit. We lieten tegen Bayern München zien dat het er goed voor staat." De Engelsen wonnen het duel met de Zuid-Duitsers met 2-1. De ploeg van trainer Unai Emery won dat duel dankzij een laat doelpunt. Özil zelf speelde dat duel overigens met een geblondeerd kapsel, na een verloren weddenschap met een aantal teamgenoten.

Özil geeft aan een goede verstandhouding te hebben met de Franse oefenmeester. "Ik had enkele blessures voordat het vorige seizoen startte, dat was een lastige tijd. Aan het einde van het seizoen heb ik veel gespeeld. Ik heb een goede relatie met de coach en we spreken veel. Hij wil mij helpen en ik wil het team helpen. Emery verwacht daar op zijn beurt veel van: "Ik zie ernaar uit de beste Mesut Özil te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen