Gisteren gemist: Álvarez naar Ajax, Algerije wint Afrika Cup

20 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 19 juli.

'El Khayati maakt mogelijk overstap naar club in Qatar'

De toekomst van Nasser El Khayati ligt mogelijk buiten Europa. De aanvallende middenvelder heeft nog een contract bij ADO Den Haag, maar maakt er geen geheim van dat hij graag een stap wil maken. Mogelijk is Qatar zijn nieuwe bestemming.

Ajax heeft met Álvarez nieuwe centrumverdediger binnen

Kort na het vertrek van Matthijs de Ligt heeft Ajax melding gemaakt van de komst van een nieuwe centrumverdediger. De Amsterdammers geven vrijdag aan dat Edson Álvarez onderweg is naar Nederland en dat er dus een akkoord is bereikt met Club América. De verdediger gaat voor vijf jaar tekenen bij de Eredivisie-kampioen.

Utrecht sluit voorbereiding af met nederlaag tegen Royal Antwerp

De voorbereiding van FC Utrecht is al ten einde. De Domstedelingen hebben de oefencampagne vrijdag afgesloten met een 3-2 nederlaag tegen Royal Antwerp FC. Die ploeg werd afgelopen seizoen zesde in de Belgische competitie.

Basel waarschuwt PSV met ruime zege bij seizoensstart

FC Basel lijkt klaar voor de Champions League-voorrondewedstrijd tegen PSV van volgende week dinsdag in Eindhoven. De Zwitserse topclub begon vrijdag zeer goed aan het nieuwe seizoen in eigen land door met 1-4 te winnen bij FC Sion.

Algerije trekt aan langste eind in tegenvallende Afrika Cup-finale

Voor het eerst in 29 jaar tijd heeft Algerije de Afrika Cup gewonnen. Het land trok aan het langste eind in een tegenvallende finale in het Egyptische Cairo. Al na twee minuten kwam Algerije op voorsprong tegen Senegal en die marge werd niet meer uit handen gegeven: 0-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen