Cocu wil Lampard niet imiteren bij Derby: "Ga ik niet proberen"

20 juli 2019, 00:03

Phillip Cocu werd begin juli voor vier seizoenen vastgelegd door Derby County en wil succesvol zijn met de club. Afgelopen seizoen liep die Championship-ploeg op een haar na promotie mis onder Frank Lampard. Cocu gaat niet proberen om hem te imiteren.

Dat zei hij vrijdag op een persconferentie. "Hij heeft het goed gedaan bij deze club", zei Cocu volgens Engelse media. "Maar voor hem is het een geweldige kans om coach te worden bij Chelsea. Ik ga niet proberen om zoals Frank te zijn. Ik zal gewoon mezelf zijn en ik weet zeker dat er een goede relatie kan ontstaan tussen de fans en de trainer."

Heel ander spel hoeven we niet te verwachten van de ploeg van Cocu, zo verzekerde hij. "Ik heb veel duels van afgelopen seizoen gezien en de speelwijze van Frank verschilt niet veel met die van min. Ik hoef daardoor alleen wat details te veranderen. Ik heb er vertrouwen in dat we opnieuw in de topzes van het Championship kunnen eindigen. Het bereiken van de finale van de play-offs is voor de spelers natuurlijk ook een grote ervaring geweest. Vooral met een jonge selectie heb je dit soort ervaringen nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen