Boscagli over stap naar PSV: "Ik heb niet getwijfeld"

19 juli 2019, 21:53

PSV heeft vrijdag twee nieuwe verdedigers tegelijkertijd gepresenteerd in het Philips Stadion. Toni Lato en Olivier Boscagli moeten de defensie versterken en zijn blij dat ze voor PSV mogen uitkomen. Boscagli, die overkomt van OGC Nice, koos bewust voor PSV.

Ook Saint-Etienne had interesse in de 21-jarige verdediger, maar hij wilde graag naar PSV. "Ik had nog een optie in Frankrijk, maar PSV was de beste keuze. Ik moest kiezen en heb niet getwijfeld", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik heb met mijn zaakwaarnemer, familie en vrienden gesproken. Zij zeiden dat het het beste was om hierheen te gaan. Ik denk dat ik hier goed pas, want PSV speelt veel op balbezit en daar houd ik van."

Boscagli speelde onlangs in de voorbereiding met Nice nog tegen PSV. Hij gaf toen twee assists, maar had het ook moeilijk. "Toen ik met Nice tegen PSV speelde heb ik in de eerste twintig minuten drie of vier ballen aangeraakt. Dat is niet veel, haha. Hier heb ik de bal misschien wel honderd keer geraakt op één training."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen