Jurjus wil revanche: "Weet van mezelf dat ik goed kan keepen"

19 juli 2019, 16:53

Het komende seizoen staat voor Hidde Jurjus in het teken van revanche. De doelman raakte vorig seizoen zijn basisplaats kwijt bij De Graafschap en bovendien kampte hij met blessureleed. Hij wil komend seizoen weer schitteren.

De 25-jarige keeper zit veel in het krachthonk om zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. "Dat geeft geen garanties. Maar ik voel me sterker en weet van vanzelf dat ik er alles aan doe om het maximale eruit te halen. Ik wil dit jaar echt gebruiken om mijn oude niveau op te pakken", zegt hij tegen De Gelderlander.

Jurjus weet dat een carrière op en af gaat. "Het is niet altijd even gemakkelijk en het gaat niet altijd zoals je wilt. Maar soms moet het ook een beetje meezitten. De puzzelstukjes moeten weer op de juiste plek vallen. Ik weet van mezelf dat ik goed kan keepen." Jurjus wil met De Graafschap meedoen om promotie. "Wat mij bevalt, is dat er een stabiele verdediging staat. Ik ben heel blij met een jongen als Toine van Huizen. Hij is duidelijk in de communicatie en sterk in de duels, daar kan ik als doelman op bouwen. De voortekenen zijn goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen