'Roda JC en directeur Van Veldhoven gaan uit elkaar'

19 juli 2019, 14:50

De samenwerking tussen Roda JC en directeur Harm van Veldhoven loopt op z'n einde. Een woordvoerder van de club zegt tegen dagblad De Limburger dat de Belg niet meer terugkeert bij de club uit de Eerste Divisie. Hij zat al een tijdje ziek thuis.

Van Veldhoven was sinds vorige zomer zowel technisch directeur als algemeen directeur bij de Limburgse club. Hij heeft een contract voor onbepaalde tijd bij Roda. Woordvoerder Pieter Nieuwenhuis zegt tegen de krant dat er gesprekken gaan komen met Van Veldhoven om dit contract te ontbinden. Sinds juni zat hij ziek thuis, omdat hij moest herstellen vanwege persoonlijke omstandigheden.

Lees ook: Roda JC-directeur Harm van Veldhoven voorlopig ziek thuis

De ziekmelding van Van Veldhoven kwam vlak nadat Roda JC was overgenomen door de Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega. Door zijn komst werd een faillissement van Roda voorkomen. Dit dreigende bankroet zorgde naar verluidt voor nog meer extra druk bij Van Veldhoven. Van Veldhoven was tussen 2008 en 2012 trainer van de club uit Kerkrade. Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk. Eerder werd hij gelinkt aan een terugkeer naar België.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen