Jordania sleept FC Den Bosch voor de rechter

19 juli 2019, 12:54

Kakhi Jordania is op z'n zachtst gezegd niet blij met de mededeling van de KNVB dat hij FC Den Bosch niet mag overnemen. De Georgische zakenman heeft de club nu voor de rechter gesleept, omdat hij beslag wil laten leggen op een deel van de bezittingen. 

De onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken van de KNVB besliste gisteren dat Jordania de club niet mag kopen. Volgens de commissie is 'de herkomst van de financiële middelen onvoldoende aangetoond.' Hierdoor liggen integriteitsrisico's op de loer. Tegen deze uitspraak kan niet in beroep worden gegaan. Omdat Jordania niet aan de slag gaat in Den Bosch wil hij volgens het Brabants Dagblad nu een deel van het geld terugkrijgen dat hij de voorbije tijd in de club heeft gestoken.

Lees ook: KNVB maakt einde aan soap en keurt overname Den Bosch af

Jordania heeft daarom besloten FC Den Bosch voor de rechter te dagen. Hij wil namelijk beslag laten leggen op geld en goederen van de club om zo nog iets van zijn eigen geld terug te halen. Komende woensdag dient de rechtszaak. Jordania moet dan aan de rechter uitleggen waarom hij tot deze stap van beslaglegging is gekomen. FC Den Bosch is sinds vanochtend op de hoogte van het besluit van Jordania, maar reageerde nog niet. Dit zal tijdens de rechtszaak van komende week gaan gebeuren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen