Janmaat over terugkeer bij Feyenoord: "Moet goede moment zijn"

18 juli 2019, 22:58

Daryl Janmaat ging na afloop van het duel met Watford tegen Ajax (2-1 voor de Amsterdammers) in op zijn toekomstplannen en liet zich uit over een eventuele terugkeer bij Feyenoord. Janmaat gaat beginnen aan zijn zesde seizoen in Engelse dienst. Voor zijn tijd bij Watford stond onze landgenoot twee seizoenen onder contract bij Newcastle United.

"Ik volg Feyenoord nog altijd", laat hij tegenover de camera van Ziggo Sport weten. "Momenteel is het volgens mij best een beetje een puinhoop daar, maar ik heb altijd goede gevoelens bij de club." De verdediger zet de deur naar de Rotterdamse club op een kier: "Ik heb aangegeven dat het wel het goede moment moet zijn. Uiteindeljik is het aan twee partijen die samen moeten komen, dat is op dit moment niet het geval."

De 34-voudig international geeft aan contact te hebben gehad met Ronald Koeman over een rentree in het Nederlands elftal. "Ik denk dat ik altijd op de lijst sta, maar het is aan de bondscoach. Zeker heb ik weleens contact, ook met Koeman. Dat zit dus wel goed."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen