Gisteren gemist: KNVB keurt overname Den Bosch af, Ajax wint

19 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 18 juli 2019, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 18 juli.

John Obi Mikel kondigt afscheid bij Nigeriaans elftal aan

John Obi Mikel heeft zijn laatste duel voor Nigeria gespeeld. De 32-jarige middenvelder heeft aangegeven dat zijn duels op de Afrika Cup in Egypte de laatste voor zijn land waren. Mikel kwam tot 89 optredens voor de nationale ploeg van het Afrikaanse land.

KNVB maakt einde aan soap en keurt overname Den Bosch af

FC Den Bosch kan de overname van de club door Kakhi Jordania uit het hoofd zetten. De onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken heeft laten weten dat zij de overname definitief niet goedkeurt. De Bosschenaren kunnen niet in beroep gaan tegen de beslissing.

Schuurs spreekt zich uit: "Wil opvolger Matthijs de Ligt worden"

Perr Schuurs werd twee seizoenen geleden door Ajax weggeplukt bij Fortuna Sittard. Na een jaar voornamelijk in het tweede elftal van de Amsterdammers te hebben gespeeld, lijkt de Limburger tijdens de voorbereiding zijn kans in de hoofdmacht van Ajax te pakken. Schuurs is dan ook niet bang voor eventuele aankopen die nog gaan komen.

FC Utrecht treft Zrinjski Mostar in voorronde Europa League

Het Bosnische Zrinjski Mostar is de tegenstander van FC Utrecht in de tweede voorronde van de Europa League. De club uit Oost-Europa versloeg vanavond FC Academy Pandev in eigen huis met 3-0. Eerder had Zrinjski de uitwedstrijd ook al gewonnen (3-0).

Ajax dankzij talent Jurriën Timber op valreep langs Watford

Ajax heeft het oefenduel met Watford in het Oostenrijkse Saalfelden donderdagavond met 2-1 gewonnen. De Amsterdammers kwamen voor rust op achterstand na een benutte penalty van de Engelsen, maar Donny van de Beek maakte vlak na rust de gelijkmaker. Invaller Jurriën Timber zorgde met een laat doelpunt voor de Amsterdamse zege.

Janmaat over terugkeer bij Feyenoord: "Moet goede moment zijn"

Daryl Janmaat ging na afloop van het duel met Watford tegen Ajax (2-1 voor de Amsterdammers) in op zijn toekomstplannen en liet zich uit over een eventuele terugkeer bij Feyenoord. Janmaat gaat beginnen aan zijn zesde seizoen in Engelse dienst. Voor zijn tijd bij Watford stond onze landgenoot twee seizoenen onder contract bij Newcastle United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen