AZ verlengt contract aanvaller Ferdi Druijf met twee jaar

18 juli 2019, 17:17   Bijgewerkt: 18 juli 2019, 17:23

AZ heeft het contract met aanvaller Ferdy Druijf opengebroken en verlengd tot en met de zomer van 2023. Druijf maakte vorig seizoen in de Eerste Divisie indruk met vijf individuele prijzen. Hij werd onder andere topscorer met 29 doelpunten.

"Dit geeft een fantastisch gevoel", zegt Druijf na het tekenen van zijn nieuwe contract. "Ik ben een half jaar weggeeweest, waarin ik moest laten zien dat ik de stap naar het eerste kan maken. Dat resulteerde uiteindelijk in deze contractverlenging en dat is hartstikke mooi. Dit seizoen moet ik mijn plek veroveren. Ik wil zoveel mogelijk goals en minuten maken."

Druijf kwam in tot nu toe tot zes officiële optredens voor de Alkmaarders. Hij speelde vijf wedstrijden in de Eredivisie en kwam eenmaal in actie in de KNVB Beker. Ook directeur voetbalzaken Max Huiberts was in zijn nopjes. "Ferdy heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is heel knap hoe hij topscorer van de Eerste Divisie is geworden. Voor Ferdy is het nu de uitdaging zich ook op Eredivisie-niveau te laten zien. De Alkmaarders melden het nieuws op de officiële website.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen