Spoorboekje: presentatie De Ligt en finale Afrika Cup

19 juli 2019, 07:35

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 19 juli.

Nieuws

Presentatie Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt wordt vanochtend gepresenteerd als nieuwe speler van Juventus. Daarmee wordt de transfer van onze 19-jarige landgenoot, die voor 75 miljoen euro overkwam van Ajax, definitief voltooid en kan de verdediger aan de slag op het trainingsveld.

Wedstrijden

FC Sion - FC Basel (20.00 uur)

FC Basel speelt vanavond vier dagen voor het duel met PSV in de tweede voorronde van de Champions League de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De Eindhovenaren gingen woensdag met 0-2 onderuit tegen VfL Wolfsburg en kende zodoende een slechte generale voor de wedstrijd van dinsdag. Leeft Basel met een beter gevoel toe naar het treffen in het Philips Stadion?

Senegal - Algerije (21.00 uur)

Senegal kan vanavond voor de allereerste keer kampioen van Afrika worden. De Senegalezen stonden in 2002 al een keer in de finale van de Afrika Cup, maar verloren toen na strafschoppen van Kameroen. Zeventien jaar later krijgt Senegal een nieuwe kans om de titel te winnen. Dan moet in de finale wel Algerije worden verslagen. En laat dat nou net het land zijn dat tot nu toe de meeste indruk heeft gemaakt in Egypte.

Voetbal op tv

20.00 uur: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Senegal - Algerije, FOX Sports 1, live verslag van de Afrika Cup-finale

04.00 uur: Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC, FOX Sports 4, live verslag van het MLS-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen