Lamprou gaat concurrentiestrijd aan: "Garanties heb je nooit"

17 juli 2019, 23:25

Na een avontuur bij Ajax is Kostas Lamprou neergestreken bij Vitesse. Daar gaat hij komend seizoen de concurrentiestrijd aan met Remko Pasveer. "Ik heb het gevoel dat ik hier meer kans heb om te spelen. Garanties heb je nooit in het leven", zegt de 27-jarige doelman tegen Omroep Gelderland.

In vergelijking met Vitesse was Ajax nog een stapje hoger, zegt Lamprou. "Dat was moeilijker. Ik weet dat Remko het goed heeft gedaan in de wedstrijden die hij heeft gespeeld. Ik zal het zelf moeten laten zien. Ik moet de trainers nu overtuigen dat ik mag spelen", aldus de oud-doelman van Feyenoord en Willem II.

Lamprou is in al zijn jaren in de Eredivisie vaak het mikpunt van kritiek geweest, vaak vanwege zijn lengte (1.78 meter). "Als het een keer niet goed gaat, heb ik het gevoel dat ik onder een vergrootglas zit", zegt de doelman. "Soms is dat vervelend en soms denk ik: daar moet ik maar mee leven. Het is niet anders. Ik vind Vitesse een mooie uitdaging. Een club die altijd voor Europees voetbal wil gaan, dat spreekt mij aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen