'PSV zet transfer van Berghuis nog niet uit het hoofd'

17 juli 2019, 22:14

PSV heeft de komst van Steven Berghuis nog niet uit het hoofd gezet. De Eindhovenaren meldden zich woensdagmiddag officieel voor de 27-jarige aanvaller en kregen van Feyenoord te horen Berghuis niet te koop is. PSV laat zich echter niet meteen uit het veld slaan, meldt het Eindhovens Dagblad.

In de media circuleert een transferprijs van 15 tot 20 miljoen euro voor Berghuis, maar in Eindhoven vindt men dat bedrag 'niet realistisch tot bijna onzinnig'. PSV denkt Oranje-international voor een veel lagere transfersom te kunnen ophalen uit Rotterdam. Volgens het ED denkt PSV aan een bedrag van maximaal acht à negen miljoen euro dat op een bescheiden en creatieve manier nog wat kan uitlopen.

Berghuis staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een binnenlandse transfer, waardoor men in Eindhoven denkt dat de verscheidene partijen op lange termijn wel tot overeenstemming moeten kunnen komen. Bij PSV ziet men Berghuis als belangrijkste kandidaat om de opvolger te worden van Hirving Lozano of Steven Bergwijn, voor wie veel (buitenlandse) interesse is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen