Kansenmissend Feyenoord onderuit tegen Panathinaikos

17 juli 2019, 21:56

Het is Feyenoord niet gelukt om de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos tot een goed einde te brengen. Voor eigen publiek gingen de Rotterdammers met 0-3 onderuit tegen de Griekse tegenstander. De ploeg van trainer Jaap Stam creëerde veel kansen, maar toonde zich niet effectief. Achterin oogde Feyenoord vrij kwetsbaar.

Feyenoord begon met een valse start aan de wedstrijd in De Kuip. Al na vier minuten kwamen Panathinaikos op voorsprong door een doelpunt van Federico Macheda, die een knappe Griekse aanval van dichtbij afrondde. De Rotterdammers waren vervolgens via Jens Toornstra, Eric Botteghin en Steven Berghuis een aantal keer dicht bij de gelijkmaker, maar de 1-1 viel niet.

Aan de andere kant sloeg Panathinaikos wel weer toe. Feyenoord liet zich verrassen in de counter en Giannis Bouzoukis kopte raak uit de rebound nadat Kenneth Vermeer een schot had gekeerd. Feyenoord liet zich niet uit het veld slaan en had pech dat het een paar minuten na de 0-2 niet tot scoren kwam. Berghuis, die van Feyenoord niet mag vertrekken naar PSV, raakte de lat.

Na rust bleef Feyenoord kansen creëeren, maar de bal wilde er niet in. Panathinaikos werd nauwelijks gevaarlijk, maar scoorde twintig minuten voor tijd wel zijn derde doelpunt van de avond. Dit keer scoorden de Grieken via Nikos Vergos die aan het einde van een tegenaanval stond. In aanloop naar de competitiestart oefent Feyenoord nog drie keer: tegen Karlsruher, Angers en Southampton.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; St Juste (80. Hall), Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Kelly (64. Burger), Toornstra, Kökcü (80. Summerville); Berghuis, Vente, Hansson (64. Azarkan)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen