Sparta Rotterdam verslaat Willem II, Heracles Almelo wint nipt

17 juli 2019, 20:29   Bijgewerkt: 17 juli 2019, 21:03

Sparta Rotterdam heeft woensdagavond in een oefenwedstrijd ruim gewonnen van Willem II. De promovendus won door doelpunten van Abdou Harroui, Bart Vriends en Halil Dervisoglu met 0-3. Heracles Almelo oefende tegen het Duitse Rot-Weiss Oberhausen en won met 0-1.

Willem II - Sparta Rotterdam 0-3

Willem II had zijn voorgaande drie oefenwedstrijden gewonnen, maar verloor zijn ongeslagen status in de voorbereiding door woensdag ruim te verliezen van Sparta Rotterdam. De Tilburgers kregen al in de eerste tien minuten twee doelpunten om de oren. Eerst scoorde Harroui met een schot vanaf vijf meter, vervolgens knikte Vriends de 0-2 binnen. Vlak voor het laatste fluitsignaal viel het laatste doelpunt, gemaakt door Dervisoglu.

Rot-Weiss Oberhausen - Heracles Almelo 0-1

Daags na de 0-2 nederlaag tegen Excelsior stond voor Heracles Almelo woensdag in Oberhausen de volgende oefenwedstrijd op het programma. In Stadion Niederrhein viel slechts één doelpunt, dat na een uur viel. Een afgeslagen hoekschop van Mauro Junior kwam terecht bij Mats Knoester, die met een hard schot voor de 0-1 tekende tegen Rot-Weiss Oberhausen, dat uitkomt op het vierde Duitse niveau.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen