Spoorboekje: Ajax oefent tegen Watford, presentatie De Ligt

18 juli 2019, 07:00   Bijgewerkt: 17 juli 2019, 23:23

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 18 juli.

Nieuws

Presentatie De Ligt

Het heeft even geduurd, maar Matthijs de Ligt wordt vandaag eindelijk gepresenteerd. De van Ajax overgekomen verdediger kwam eergisteren aan in Turijn, werd gisteren medisch gekeurd en zal vandaag na het tekenen van zijn contract voor het eerst met zijn nieuwe teamgenoten trainen.

Wedstrijden

Ajax - Watford (18.00 uur)

Oefenwedstrijd nummer twee voor Ajax in Oostenrijk. Na Istanbul Basaksehir (2-1) is Watford de volgende tegenstander van de Amsterdammers, die vandaag nog zonder onder meer André Onana, Nicolas Tagliafico, Hakim Ziyech en David Neres zullen spelen. In Watford treft Ajax een tegenstander die de afgelopen jaren meedraaide in de middenmoot van de Premier League: een goede tegenstander dus.

Zrinjski Mostar - Akademija Pandev (19.00 uur)

De wedstrijd tussen de clubs uit Bosnië-Herzegovina en Noord-Macedonië zal nauwlettend in de gaten worden in Utrecht. De winnaar van deze voorronde is namelijk de tegenstander van FC Utrecht in de tweede voorronde van de Europa League. Waarschijnlijk treffen de Domstedeliingen Zrinjski Mostar. De Bosniërs wonnen het eerste duel namelijk met 0-3.

Voetbal op tv

18.00 uur: Ajax - Watford, Ziggo Select, live verslag van het oefenduel

19.30 uur: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen