Transfersoap definitief ten einde: De Ligt arriveert in Turijn

16 juli 2019, 22:32   Bijgewerkt: 16 juli 2019, 22:49

Het einde van dé transfersoap van de zomer is eindelijk bereikt. Matthijs de Ligt staat namelijk op het punt om zijn meerjarige verbintenis bij Juventus te signeren. De Nederlandse verdediger is dinsdagavond laat per vliegtuig aangekomen in Turijn, waar hij werd opgewacht door officials van Juventus. Dat heeft De Oude Dame bekendgemaakt.

De toekomst van De Ligt was lange tijd een van de heetste hangijzers van deze transferzomer. Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Juventus waren de laatste drie clubs die overbleven in de race om de begeerde centrumverdediger en laatstgenoemde is als winnaar uit de strijd gekomen. Ajax ontvangt naar verluidt 75 miljoen euro van de kampioen van Italië. Juventus was al wekenlang op weg om de handtekening te bemachtigen, maar door moeizame onderhandelingen met Ajax liep de deal vertraging op.

Dinsdagavond laat zette De Ligt voet op Italiaanse media. "Hier is Matthijs, ik ben erg blij dat ik hier ben!", zei hij in een filmpje van het Twitter-account van Juventus. De negentienjarige basiskracht van Oranje zal woensdag zijn medische keuring ondergaan, waarna hij voor vijf seizoenen zal tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen