Vitesse gaat aan de haal met transfervrije keeper Lamprou

16 juli 2019, 17:46

Niet Sparta of Willem II, maar Vitesse is de nieuwe werkgever van Kostas Lamprou. De 27-jarige doelman liep uit zijn contract bij Ajax en had daardoor de club voor het uitkiezen. De Griek heeft voor één seizoen getekend in Arnhem, waar hij de strijd moet aangaan met Remko Pasveer.

Lamprou speelde de afgelopen twee seizoenen voor Ajax en stond daarvoor onder de lat bij Excelsior, Feyenoord en Willem II. Laatstgenoemde club verruilde hij in 2017 voor Ajax. Daar had hij slechts een bijrol en kwam de keeper afgelopen seizoen niet verder dan zeven optredens in het eerste.

Bij Vitesse zal hij moeten concurreren met Pasveer en Jeroen Houwen. "Ik heb veel zin in mijn nieuw avontuur bij Vitesse. Ik weet dat ik het niveau aankan, dus ik ga vol goede moed de strijd aan met de andere doelmannen", vertelt de Griek. Technisch directeur Mo Allach vult aan: "Kostas is een gelouterde doelman met volop ervaring in de Eredivisie. Met Kostas halen we een stabiele kracht, die de concurrentiestrijd onder de lat mag aangaan."

Lamprou is de zevende aanwinst van deze zomer voor Vitesse. Eerder kwamen Armando Obispo, Jay-Roy Grot, Tomáš Hájek, Charly Musonda, Riechedly Bazoer en Oussama Tannane al naar Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen