Talentvolle Diallo tweede grote aankoop van PSG

16 juli 2019, 17:30   Bijgewerkt: 16 juli 2019, 19:28

De tweede grote aankoop van Paris Saint-Germain deze zomer is een feit. De Fransen kondigen dinsdagmiddag aan dat Abdou Diallo voor vijf jaar getekend heeft in Parijs. De centrumverdediger wordt overgenomen van Borussia Dortmund.

De 23-jarige Fransman speelde vorig seizoen 28 competitieduels voor Dortmund, waarvoor hij slechts één seizoen uitkwam. Dortmund kocht hem in de zomer van 2018 van FSV Mainz 05. Eerder droeg de sterke verdediger de tenues van AS Monaco en Zulte-Waregem. Diallo is afkomstig uit de jeugdopleiding van Monaco en kent de Franse competitie daardoor goed.

"Het is een enorme eer om bij een prestigieuze club als PSG te mogen spelen", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Het project van PSG heeft me altijd al aangetrokken. Dit is een mooie stap in mijn loopbaan en ik ga alles geven voor Paris Saint-Germain."

Naar verluidt heeft PSG een bedrag van iets meer dan dertig miljoen euro betaald voor de centrumverdediger. Hij is de tweede grote aankoop van de Fransen, die eerder Pablo Sarabia weghaalden bij Sevilla. Ook Ajacied Mitchel Bakker verbond zich deze zomer aan PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen