'Feyenoord greep mis bij IJslandse spits als back-up Jørgensen'

'Feyenoord greep mis bij IJslandse spits als back-up Jørgensen'

16 juli 2019 – Het is nog onduidelijk wanneer Jaap Stam bij Feyenoord weer de beschikking heeft over spits Nicolai Jørgensen'. De Deen kreeg op zijn vakantie last van zijn knie en moet voorlopig rust houden. Het lukte Feyenoord tot dusver nog niet om een goede stand-in voor hem te vinden, zo schrijft het AD.Jørgensen mistte door zijn blessure de eerste trainingen bij Feyenoord in aanloop naar het nieuwe seizoen. Hij werd onderzocht in het Erasmus Medisch Centrum, maar daaruit werd niet precies duidelijk wat de spits precies mankeert. Ook vorig seizoen kon Jørgensen een deel van de voorbereiding niet meedoen, toen vanwege een voetblessure.

Bij Feyenoord willen ze Jørgensen klaarstomen voor van de competitiestart van zondag 4 augustus tegen Sparta en de voorrondes van de Europa League die de week daarna beginnen. Door het stoppen van Robin van Persie heeft Feyenoord naast Jørgensen alleen nog de aanvallende talenten Dylan Vente en Naoufal Bannis als mogelijkheden in de punten van de aanval.

Bodvarsson
Om meer opties te hebben, gooide Feyenoord een lijntje uit richting de IJslandse spits Jon Dadi Bodvarsson. Hij speelde eerder onder Stam bij Reading. Net als met middenvelder Liam Kelly hoopte de kersverse trainer van Feyenoord ook met Bodvarsson een hernieuwde samenwerking aan te kunnen gaan. Helaas voor Feyenoord koos hij vorige week echter voor een avontuur bij Millwall in Londen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019

  3. maandag 14 oktober 2019