Beerens is klaar bij Vitesse, Bruns krijgt nieuwe kans

16 juli 2019, 14:05

De dagen van Roy Beerens bij Vitesse lijken geteld. De 31-jarige aanvaller heeft geen toekomst meer bij de club en hoeft ook niet meer op de training te verschijnen. De Arnhemmers liet eerder al blijken graag van hem aan te willen.

Vitesse laat via de officiële kanalen weten dat Beerens de ruimte krijgt om zich 'te oriënteren op een eventuele andere club'. Hij zal volgens Vitesse daarom niet meer op het trainingsveld staan. Beerens kwam in de winterperiode van vorig jaar over van het Engelse Reading en heeft nog een contract tot 2021. Beerens liet eerder al doorschemeren graag nog een stap naar het buitenland te willen maken. Met welke club of clubs hij nu in gesprek is, is niet bekend.

Thomas Bruns leek ook te mogen vertrekken bij Vitesse, nadat hij afgelopen seizoen nog voor een halfjaar werd verhuurd aan FC Groningen. De middenvelder is echter weer aangesloten bij de training, zo meldt de club. De 27-jarige Bruns, die nog een tweejarig contract heeft, kan zichzelf dus weer in de kijker spelen bij trainer Leonid Slutsky.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen