Sleegers wijst meerdere clubs af en tekent bij FC Eindhoven

16 juli 2019, 12:58   Bijgewerkt: 16 juli 2019, 14:05

Joey Sleegers maakt zijn rentree bij FC Eindhoven. De 24-jarige aanvaller komt over van AS Trencin en heeft zich voor drie jaar verbonden aan de Eindhovenaren. SC Cambuur, Roda JC en RKC Waalwijk wilden Sleegers volgens het Eindhovens Dagblad ook graag aantrekken.

Sleegers heeft er echter voor gekozen om de op papier grotere clubs af te wijzen en terug te keren naar Eindhoven, waar hij in het seizoen 2014/2015 op huurbasis speelde. "De afgelopen anderhalf jaar heb ik me goed ontwikkeld in Trencìn, maar ik wilde graag terug naar Nederland, om dichter bij mijn vrienden en familie voetballen", zegt Sleegers. "Eindhoven ken ik. Ik weet wat ik hier heb. En vanuit hier kan ik altijd weer een stap maken."

Met Sleegers haalt Eindhoven een speler in huis die de nodige ervaring heeft. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar brak in Rotterdam niet door. Via NEC kwam de linksbuiten in 2015 alsnog in de Eredivisie terecht. Sleegers speelde nog een jaar op huurbasis voor VVV en streek in januari 2018 neer bij Trencin, waar hij in 42 officiële duels goed was voor elf goals en zes assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen