FC Utrecht 'heel tevreden' als transfer Haller rondkomt

16 juli 2019, 12:58

De kassa rinkelt in Utrecht als de transfer van Sébastien Haller rondkomt. De Franse spits, die tussen 2015 en 2017 onder contract stond in de Domstad, staat voor een transfer van Eintracht Frankfurt naar West Ham United. De clubs hebben zijn mondeling akkoord over de overgang en Haller hoeft alleen nog maar medisch gekeurd te worden door The Hammers.

Voor naar verluidt bijna vijftig miljoen euro zal Haller de overstap maken. Toen Utrecht de spits twee jaar geleden aan Eintracht Frankfurt verkocht, bedong het een doorverkooppercentage. Over de gemaakt afspraken met de Duitse club wil directeur voetbalzaken Jordy Zuidam weinig kwijt. De bestuurder licht slechts een tipje van de sluier. "Als het rondkomt, zijn we heel tevreden", aldus Zuidam tegen de NOS.

Waarschijnlijk houdt Utrecht fiks bedrag over aan de aanstaande transfer. De NOS vermoedt dat het doorverkooppercentage de Domstedelingen uiteindelijk zo'n vier à vijf miljoen euro oplevert. Dat bedrag zal waarschijnlijk in termijnen worden overgemaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen