TOP Oss haalt 'jongen van de stad' Celik terug naar Nederland

16 juli 2019, 12:22

Cihat Celik maakt komend seizoen zijn rentree op de Nederlandse velden. TOP Oss meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de 23-jarige middenvelder voor twee jaar heeft getekend. Celik komt over van het Turkse Gazisehir Gaziantep.

Celik begon zijn loopbaan bij NEC en kwam in het seizoen 2016/2017 uit voor TOP Oss, dat trots is dat de 'jongen van de stad' terugkeert. De voorbije twee jaren stond de middenvelder onder contract bij Gazisehir Gaziantep, dat hem een tijdje verhuurde aan Celik Zenika uit Bosnië-Herzegovina.

Gazisehir Gaziantep promoveerde afgelopen seizoen naar de SüperLig waardoor Celik mocht uitkijken naar een nieuwe club. "Ondertussen heb ik altijd contact gehouden met Peter Bijvelds en Klaas Wels. Zij geloven in mij en geven me vertrouwen. Aan zo'n omgeving heb ik nu behoefte", aldus de middenvelder.

Celik had zijn loopbaan ook elders in Nederland kunnen voortzetten, maar heeft zijn keuze op gevoel gemaakt. "Honderd procent. Ik ben hier thuis en heb het altijd goed gehad. Bovendien zag ik dat alle Ossenaren uit het team vertrokken waren. Ik móest die leegte opvullen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen