'AS Roma wil Bergwijn als opvolger van El Sharaawy'

16 juli 2019, 11:10

Steven Bergwijn lijkt er met AS Roma nog een aanbidder bij te hebben. De Italiaanse club wil de aanvaller van PSV graag inlijven als opvolger van de naar China vertrokken Stephan El Sharaawy, melden Gazzetta dello Sport en Teleradiostereo. Gianluca Petrachi, technisch directeur van de Romeinen, is volgens de Italiaanse media gecharmeerd van de 21-jarige Oranje-international.

Ondanks dat AS Roma komend seizoen niet uitkomt in de Champions League, staat Bergwijn naar verluidt niet onwelwillend tegenover een vertrek naar de club van Rick Karsdorp en Justin Kluivert. De Romeinen hadden aanvankelijk hun ogen laten vallen op Suso van AC Milan, maar het prijskaartje van veertig miljoen euro was de Giallorossi de gortig.

AS Roma is niet de enige Italiaanse club die Bergwijn op de radar heeft. AC Milan en Internazionale zijn ook in verband gebracht met de PSV'er, die eveneens mag rekenen op de interesse van Manchester United en Bayern München. Ajax heeft Bergwijn ook op de korrel, maar gaat zich pas in Eindhoven melden als aanvallers uit de hoofdstad vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen