Bayern München wil Lewandowski langer aan zich binden

16 juli 2019, 10:50

Bayern München wil het contract van Robert Lewandowski openbreken en verlengen. De Poolse spits ligt nog tot de zomer van 2021 vast in Zuid-Duitsland en kan voor twee extra seizoenen bijtekenen. "Het is nog niet rond, maar Robert voelt zich heel goed bij Bayern München", aldus voorzitter Karl-Heinz Rummenigge, geciteerd door Duitse media.

Lewandowski speelt sinds 2014 bij Bayern München en hoewel de Poolse spits meerdere malen in verband is gebracht met een overgang naar Real Madrid, is hij de Duitse grootmacht altijd trouw gebleven. In de afgelopen vijf seizoenen werd de Pool liefst drie keer topscorer van de Bundesliga. Afgelopen jaargang maakte hij in alle competities veertig goals.

"Zo'n speler wil je niet kwijt", zegt Rummenigge. Tekent Lewandowski het nieuwe contract, dan ligt de Pool tot zijn 34ste vast. "Als je naar zijn lichaam kijkt, zie je een speler die makkelijk nog een aantal jaren op dit niveau mee kan. Voor ons is het dus helemaal geen optie dat hij Bayern moet verlaten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen