FC Emmen slaat weer toe en legt oude bekende Hiariej vast

FC Emmen slaat weer toe en legt oude bekende Hiariej vast

16 juli 2019 – FC Emmen heeft opnieuw een aanwinst aan de selectie toegevoegd. De club uit Drenthe heeft zich versterkt met Tom Hiariej, die al een tijdje meetrainde. De 30-jarige middenvelder was transfervrij en heeft bij Emmen een contract voor één seizoen getekend. Hij moet de selectie van een stuk ervaring gaan voorzien.Hiariej is geen onbekende in Emmen. Eerder speelde hij namelijk al even voor de club, dat hem in 2013 huurde van diens toenmalige werkgever FC Groningen. Eerder speelde Hiariej voor Cambuur. Hij kwam tot dusver tot 175 wedstrijden in de Eredivisie en speelde sinds 2017 in Australië bij de Central Coast Mariners. In de voorbereiding op dit nieuwe seizoen trainde hij mee bij Emmen en kwam hij in actie in vier oefenduels. Daarin maakte Hiariej een dusdanig goede indruk dat hij nu een contract heeft gekregen. 

"Het voelt goed om weer in Emmen te zijn", zegt Hiariej op de clubwebsite. "Ik kende de club, veel spelers en de trainer natuurlijk al. Vanaf het begin was er meteen een klik en dan is het mooi dat de club het ook in mij ziet zitten. We gaan er samen alles aan doen om FC Emmen ook dit seizoen in de eredivisie te houden."

Twaalfde aanwinst
Hiariej is alweer de twaalfde versterking van FC Emmen in deze transferperiode. Eerder werden Matthias Hamrol, Marko Kolar, Jan-Niklas Beste, Desevio Payne, Ferhat Görgülü, Lorenzo Burnet, Filip Ugrinic, Leon Sopi?, Nikolai Laursen, Shani Tarashaj en Stefan van der Lei vastgelegd. De club hoopt zich met de grote lading nieuwelingen opnieuw te handhaven in de Eredivisie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019