Gisteren gemist: nummer 21 voor De Jong, PSV wil Fransman

16 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 15 juli 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 15 juli.

'Keeper Lamprou wordt dinsdag gepresenteerd bij Vitesse'

Sparta Rotterdam wilde graag met Kostas Lamprou de Eredivisie in, maar grijpt naast de doelman. De Griek staat namelijk op het punt om zich te verbinden aan Vitesse. Dat meldt De Gelderlander maandagavond.

Fraaie geste van Alena: rugnummer 21 naar De Jong

Frenkie de Jong gaat ook bij FC Barcelona met rugnummer 21 spelen. De middenvelder droeg dat nummer bij Ajax en zal ook in Camp Nou met dat rugnummer op zijn shirt rondlopen. Dat heeft hij te danken aan Carles Alena, die zijn nummer heeft afgestaan.

Van den Berg en Hoever met Liverpool op trainingskamp

Goed nieuws voor de Nederlandse enclave van Liverpool. Jurgen Klopp heeft naast Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum namelijk nog twee Nederlanders opgenomen in de spelersgroep voor het zomerse trainingskamp. Ook Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever reizen mee naar de Verenigde Staten.

Nederlander Pherai reist met Borussia Dortmund naar VS

Immanuel Pherai staat er goed op bij Lucien Favre, de hoofdtrainer van Borussia Dortmund. De Nederlander heeft namelijk een plaatsje bemachtigd in de selectie van de Duitse topclub voor het zomerse trainingskamp in de Verenigde Staten.

FC Barcelona gaat standbeeld Cruijff eind augustus onthullen

Het standbeeld van Johan Cruijff nabij Camp Nou wordt op 26 augustus onthuld door FC Barcelona. Dat heeft de Spaanse grootmacht maandagavond naar buiten gebracht. Daags na het onthullen van het standbeeld zal ook het Johan Cruijff Stadion geopend worden. Het tweede stadion van de club wordt geopend met een wedstrijd tussen jeugdteams van Barcelona en Ajax.

'PSV heeft Fransman Boscagli op de korrel als aanwinst'

PSV gaat proberen om Olivier Boscagli aan de selectie van Mark van Bommel toe te voegen. De 21-jarige Fransman speelt momenteel bij OGC Nice en speelde onlangs een oefenwedstrijd tegen PSV. De verdediger gaf in dat duel twee assists en heeft daarmee de interesse van de Eredivisie-topclub gewekt. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen