Uitblijven versterkingen bij Napoli baart Mertens zorgen

16 juli 2019, 00:03

Napoli voltooide afgelopen weekend de transfer van AS Roma-verdediger Kostas Manolas, maar is nog zeker niet uitgewinkeld. Ook James Rodriguez zou op de radar van de club staan. Dries Mertens hoopt dat er spoedig nieuwe spelers bijkomen.

Napoli versterkte zich eerder al met Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo en David Ospina, maar Mertens wil meer. Hij beseft dat er wat moet gebeuren om het gat met Juventus te dichten. "Alle spelers die we halen moeten van topniveau zijn", zegt de Belg in Italiaanse media. "Een speler als James zou ons verder kunnen helpen, hij kan het verschil maken. We moeten topspelers aantrekken die het niveau omhoog helpen. Het is duidelijk dat er behoefte is aan goede spelers."

?De aanvaller speelt al jaren bij Napoli en werd in verband gebracht met een transfer naar China. Hij wil echter gewoon in Napels blijven. "Ik wil hier nog jaren blijven spelen. Het is een droom om voor deze club uit te komen. Ik zou het mooi vinden om bij te tekenen, omdat dit voelt als thuis. Ik ben hier al zeven jaar en het gevoel wordt elke dag sterker."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen