Van den Berg en Hoever met Liverpool op trainingskamp

15 juli 2019, 20:45

Goed nieuws voor de Nederlandse enclave van Liverpool. Jurgen Klopp heeft naast Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum namelijk nog twee Nederlanders opgenomen in de spelersgroep voor het zomerse trainingskamp. Ook Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever reizen mee naar de Verenigde Staten.

Klopp neemt 28 spelers mee naar het zomerse trainingskamp, waaronder dus Van den Berg en Hoever. Eerstgenoemde kwam in de zomer over van PEC Zwolle en laatstgenoemde maakte vorig jaar in de beker al zijn debuut voor Liverpool. De Engelse ploeg vertrekt dinsdag naar Amerika. De eerste oefenwedstrijd van het kamp wordt op vrijdag gespeeld tegen Borussia Dortmund. Later staan er ook ontmoetingen met Sevilla en Sporting Portugal op het programma. Voor Van den Berg en Hoever, die beide zeventien jaar zijn, zijn dat mooie kansen om zich te laten zien.

De selectie van Liverpool: Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Mignolet, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Kent, Lewis, Phillips, Jones, Hoever, Ojrzynski, Duncan, Woodburn, Wilson, Larouci, Alexander-Arnold, Van den Berg, Atherton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen