Ejuke wil plezier maken bij Heerenveen: "Dit is de juiste stap"

Ejuke wil plezier maken bij Heerenveen: "Dit is de juiste stap"

15 juli 2019 – De derde versterking van sc Heerenveen deze zomer luistert naar de naam Chidera Ejuke. De 21-jarige aanvaller zette maandag zijn krabbel onder een verbintenis voor vier seizoenen in het Abe Lenstra Stadion en komt over van het Noorse Valerenga. Hij is van plan het Friese publiek te vermaken.De Nigeriaan is blij dat hij na 2,5 jaar Noorwegen aan de slag kan in de Eredivisie. "Het is een mooie club met een goede reputatie. Perfect voor jonge spelers als ik. Talenten krijgen hier de kans zich te ontwikkelen. Daar staat sc Heerenveen om bekend. Het is een van de redenen waarom ik hier graag naartoe wilde komen. Ik wil het maximale uit mezelf halen en uiteindelijk op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Daarom is dit voor mij de juiste stap", sprak hij maandag op de persconferentie.

Tijdens het persmoment vertelde Ejuke wat voor speler hij is. Plezier staat bij hem voorop. "Op het veld beleef ik dat vooral wanneer ik de bal aan de voet heb", zegt hij op de clubwebsite. "Ik ben een technische speler en hou ervan mogelijkheden te creëren voor mezelf, maar ook voor mijn teamgenoten. Samen doelpunten maken, daar geniet ik van."

De voorkeur van de aanvaller gaat uit naar de linksbuitenpositie. "Ik voel me er thuis, maar als de trainer me ergens anders neerzet, is dat geen enkel probleem. Ik hou van mooi en goed voetbal. Zo'n soort speler ben ik ook. Ik wil mijn skills laten zien en zoveel mogelijk doelpunten maken en assists geven."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019

  3. maandag 14 oktober 2019