'Ajax rond met Club América, Alvarez snel naar Amsterdam'

15 juli 2019, 17:22

Het gaat niet lang meer duren totdat Edson Alvarez het shirt van Ajax kan aantrekken. De 21-jarige verdediger van Club América is al lange tijd in beeld bij de kampioen van Nederland en zal spoedig gepresenteerd gaan worden. Volgens De Telegraaf en het Algemeen Dagblad is er een akkoord bereikt over een transfersom van iets meer dan vijftien miljoen euro.

Ajax ziet in Alvarez de perfecte opvolger van Matthijs de Ligt, die op het punt staat naar Juventus te verkassen. "Edson Alvarez is een speler die er goed bij ons opstaat", zei Marc Overmars eerder vandaag al tegen het AD. "Zijn komst zou zomaar kunnen inderdaad. Ik denk dat hij een goede leeftijd heeft, 21 jaar, een vaste international van Mexico is en we kennen hem al langer omdat we hem al een tijdje volgen. Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt en kan op meerdere posities uit de voeten."

Het duurde even voordat er een akkoord werd bereikt met de Mexicaanse club, ook omdat de verdediger onlangs actief was op de Gold Cup. Meerdere clubs wilden de talentvolle verdediger graag inlijven, maar uiteindelijk wilde hij graag naar Ajax. Naar verluidt waren ook Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace, West Ham United en Zenit Sint-Petersburg concreet voor de centrumverdediger.

Alvarez gaat waarschijnlijk deze week voor vijf jaar tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen