AZ ziet toekomst in Reijnders en verlengt zijn contract

15 juli 2019, 17:22

De talentvolle Tijjani Reijnders blijft nog jaren bij AZ. De Alkmaarders melden maandag dat zijn contract is verlengd tot de zomer van 2023. Zijn oude verbintenis liep tot 2020, met de optie op twee extra jaren.

Reijnders kwam in 2017 over van PEC Zwolle, waar hij debuteerde in de Eredivisie. Eerder speelde hij in de jeugd van FC Twente. Bij AZ speelde de middenvelder ook al in de Eredivisie, maar is hij voornamelijk actief bij Jong AZ in de Eerste Divisie. Daar speelde hij tot dusver 69 competitiewedstrijden voor. De komende jaren wil de twintigjarige speler doorbreken in het eerste. "Ik heb veel zin om te gaan knallen. Fysiek en verdedigend was ik de afgelopen twee seizoenen nog niet op het niveau van de huidige middenvelders. Daarin heb ik stappen gemaakt en nu is de tijd om door te breken. Ik wil meer proeven van de Eredivisie en het eerste elftal. Ik denk dat ik daar rijp voor ben."

Directeur Voetbalzaken Max Huiberts verwacht Reijnders snel terug te zien in het team van Arne Slot. "Tijjani heeft na zijn komst enorme stappen gemaakt. Bij Jong AZ heeft hij al laten zien dat hij heel goed mee kan. Daar was Tijjani een van de bepalende spelers. Komend seizoen wordt belangrijk voor hem: hij moet de druk gaan opvoeren op de jongens die nu in de basis staan bij het eerste elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen