Chelsea beloont Mount met nieuw, langdurig contract

Chelsea beloont Mount met nieuw, langdurig contract

15 juli 2019 – Mason Mount is ook de komende jaren speler van Chelsea. De Londense club meldt maandagmiddag via de officiële kanalen dat de Engelse middenvelder zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor vijf seizoenen. Zijn vorige verbintenis liep af in de zomer van 2021.Met het nieuwe contract beloont Chelsea de twintigjarige Mount voor zijn ontwikkeling. De Engelsman maakte indruk op huurbasis bij Vitesse en trok die lijn door bij Derby County, waar hij zich zo goed manifesteerde dat hij een oproep kreeg voor de Engelse selectie. Tot een debuut kwam het nog niet, maar dat lijkt gezien het beloop van zijn loopbaan slechts een kwestie van tijd.

Bij Derby County werkte Mount met Frank Lampard, de nieuwe trainer van Chelsea. Onder de Engelse coach krijgt de middenvelder komend seizoen hoogstwaarschijnlijk de kans om zich te bewijzen in de Premier League. Zijn officiële debuut voor The Blues maakte de oud-Vitessenaar nog niet.

"Dit is een enorm trots moment voor mezelf en voor mijn familie. Ik kwam op zesjarige leeftijd bij deze club en het was altijd mijn doel om op ooit voor het eerste team te spelen. Ik kijk echt uit naar het komende seizoen en werk hard om hier een impact te hebben. Ik zit al lang bij deze club en hoop hier nog lang te blijven", aldus Mount via de clubkanalen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019