De Graafschap-fans starten crowdfundactie voor vuurwerkboete

15 juli 2019, 14:54   Bijgewerkt: 15 juli 2019, 15:02

De harde kern van De Graafschap is een crowdfundactie gestart om de fikse vuurwerkboete van de KNVB te bekostigen. De Superboeren moeten een bedrag van liefst 15.000 euro overmaken voor het afsteken van vuurwerk tijdens de nacompetitiewedstrijden tegen Sparta Rotterdam en SC Cambuur.

'De Graafschap is in beroep gegaan tegen deze belachelijke straf, maar gezien de straffen uit het verleden lijkt het onvermijdelijk dat de boete van 15.000 euro er gaat komen', schrijft supportersgroep Brigata Tifosi. Andere supportersgroepen steunen de actie van BT. Martin Mos, voorzitter van De Graafschap, heeft 1.000 euro gedoneerd. Inmiddels is de helft van de boete via de inzamelingsactie al opgehaald.

Boete SC Cambuur

De KNVB heeft SC Cambuur maandag ook slecht nieuws gegeven. De Leeuwarders moeten een boete van 3.750 euro betalen voor 'ongeregeldheden op de tribune' tijdens het play-offduel met De Graafschap in het Cambuurstadion. Vanuit de tribunes werden voorwerpen op het veld gegooid, waardoor het duel een paar minuten werd gestaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen