Neymar keert week een later dan verwacht terug van vakantie

15 juli 2019, 11:06   Bijgewerkt: 15 juli 2019, 11:32

Neymar heeft zich maandag weer gemeld bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller had eigenlijk een week geleden moeten terugkeren van vakantie, maar bleef zonder toestemming van zijn club langer weg. Technisch directeur Leonardo liet daarop weten dat Neymar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/352853/psg-sluit-komst-de-ligt-uit-neymar-mag-vertrekken/,_blank,mag vertrekken], mits het juiste bedrag op tafel wordt gelegd.

Gedurende zijn absentie gooide Neymar nog wat olie op het vuur door de befaamde remontada van FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain in de Champions League als zijn favoriete voetbalmoment te noemen. De Braziliaan wil na twee jaar dolgraag terugkeren naar de Catalaanse club en doet er van alles aan om PSG tegen zich in het harnas te jagen - met succes, zo lijkt het.

Ondanks dat Neymar een breuk probeert te forceren, sluit hij maandag weer aan bij de selectie. De Braziliaan zal ongetwijfeld snel in gesprek gaan met de clubleiding van de Parijzenaars om zijn toekomst te bespreken. Mochten FC Barcelona de aanvaller niet willen of kunnen inlijven, dan zou naar verluidt Real Madrid klaarstaan om Neymar over te nemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen