'Danjuma heeft met AS Roma nog een Italiaanse aanbidder'

15 juli 2019, 09:04

Het is nog allerminst zeker of Arnaut Danjuma Groeneveld komend seizoen nog bij Club Brugge speelt. Ondanks een pittige enkelblessure heeft de 22-jarige buitenspeler zich in zijn debuutjaar in Belgische dienst in de belangstelling gespeeld van de Europese subtop. Volgens Het Laatste Nieuws staat Danjuma inmiddels ook op de radar bij AS Roma.

De Romeinse club beschouwt de tweevoudig Oranje-international als alternatief voor de vertrokken Stephan El Shaarawy. De Italiaanse aanvaller besloot onlangs zijn loopbaan te vervolgen bij Shanghai Shenhua uit China. In Rome denkt men dat Danjuma voor een bedrag van 12 à 14 miljoen euro is op te pikken, maar Club Brugge verlangt waarschijnlijk een paar miljoen euro meer.

Naast AS Roma is ook AC Milan nog altijd geïnteresseerd in Danjuma. Afgelopen winter waagde de club uit Milaan enkele pogingen om de aanvaller naar San Siro te halen, maar zonder succes. Danjuma zelf heeft wel oren naar een vertrek uit België. "Er is zeker concrete interesse. Ik ben eerlijk: ik overweeg een vertrek", zei de voormalig NEC'er onlangs tegen Voetbal International. Danjuma zou ook op het verlanglijstje staan van Rennes, Tottenham Hotspur en Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen