Feyenoord maakt zich zorgen en laat Jørgensen onderzoeken

Feyenoord maakt zich zorgen en laat Jørgensen onderzoeken

15 juli 2019 – De situatie van Nicolai Jørgensen baart Feyenoord zorgen. De Deense spits heeft last van zijn knie en het is onduidelijk wat de aard van de blessure is. Om daarachter te komen, stuurt de Rotterdamse club hem maandag naar het Erasmus Medisch Centrum voor een onderzoek. Dat meldt Voetbal International.Jørgensen heeft vorige week tijdens het trainingskamp in Oostenrijk niet voluit kunnen meetrainen en kwam ook niet in actie tegen Darmstadt 98 (2-1) en Red Bull Salzburg (1-3). Uit onderzoek zal moeten blijken of Jørgensen nog langer aan de kant staat of snel zijn rentree kan maken.

In het slechtste geval, als Jørgensen geruime tijd uit de roulatie is, zal Feyenoord in actie komen en de transfermarkt afspeuren naar een nieuwe spits. Een helse zoektocht, vermoedt Jaap Stam. "Ga jij maar ergens anders een betere spits vinden. Noem er maar even drie, die dan ook nog te halen zijn voor Feyenoord. Die vind je dus niet. Daarom moet je kijken naar wat je in huis hebt en als dat dan Jørgensen is, moet je hem gebruiken", aldus de trainer.

Volgens Stam is een fitte Jørgensen van grote waarde voor Feyenoord. "Zelfs niet helemaal topfit is hij nog in staat verschil te maken voor ons. Iedereen is hard bezig hem zo snel mogelijk fit te krijgen", besluit de coach.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019

  3. zondag 13 oktober 2019