Rodrigues strijkt neer bij Fener: "Ben terug in mijn tweede huis"

14 juli 2019, 23:13   Bijgewerkt: 14 juli 2019, 23:20

Garry Rodrigues vindt zijn overstap naar Fenerbahçe niet raar. Vorig seizoen stond de aanvaller voor de winterstop nog onder contract bij de aartsrivaal van Fener, Galatasaray. De in Rotterdam opgegroeide Kaapverdiaan kwam over van Al-Ittihad, waar hij onlangs nog een lucratief vierenhalfjarig contract tekende.

"Het voelt niet gek", zegt de aanvaller tegenover Voetbal International. "Maar dat komt doordat ik terug ben in Istanbul, mijn tweede huis. Ik ben Fener dankbaar dat ze mij die kans geven. Ik heb mooie tijden gehad met Galatasaray en heb veel respect voor de club en de supporters, maar Fenerbahçe liet merken mij graag te willen hebben."

De Turkse topclub huurt Rodrigues voor twee jaar van Al-Ittihad. De in Rotterdam opgegroeide speler keert zodoende terug in de Süper Lig. "Het is een sterke competitie. Ik ben nu een paar dagen bij de club en de mensen laten zien dat ze blij zijn dat ik er ben."

Revanchegevoelens leven er zeker bij de aanvaller. "Ik was de enige speler die te horen kreeg dat ik niet meer nodig was", blikt hij terug op zijn avontuur bij Al-Ittihad. "Ik had vorig seizoen een paar keer wat woorden met de trainer, dus dan krijg je dit. Het is persoonlijk, blijkbaar, maar wel jammer. Ik had het goed naar mijn zin bij Al-Ittihad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen