Steunpilaar Havertz stelt Bosz gerust: "Ik blijf dit seizoen zeker"

15 juli 2019, 09:31

Peter Bosz hoeft niet te vrezen voor een vertrek van Kai Havertz bij Bayer Leverkusen. De twintigjarige speler belooft de club voor het komende seizoen trouw te blijven. Bosz zag eerder een andere bepalende speler, Julian Brandt, al naar Borussia Dortmund verkassen.

Havertz stond volgens diverse media in de belangstelling van Bayern München, maar Der Rekordmeister kan de komst van de aanvallende middenvelder uit het hoofd zetten. "Voor mij is het al een tijdje duidelijk dat ik het komende seizoen in Leverkusen zal blijven, zonder enige twijfel", zegt het toptalent in gesprek met de Süddeutsche Zeitung.

Havertz vervolgt: "Ik voel me erg goed bij de club en ik denk dat ik me hier nog goed verder kan ontwikkelen. Het is logisch dat er geruchten zijn over een transfer, maar ik ben nooit in de buurt geweest bij een akkoord met een andere club. Bayer Leverkusen is voor nu de juiste club voor mij." Havertz is afkomstig uit de jeugdopleiding van Bayer Leverkusen en maakte vorig seizoen zeventien competitiedoelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen