FC Emmen pakt door en huurt Zwitsers international van Everton

FC Emmen pakt door en huurt Zwitsers international van Everton

14 juli 2019 – FC Emmen heeft zondag tijdens de open dag alweer de elfde zomeraanwinst gepresenteerd. De 24-jarige Shani Tarashaj wordt voor twee seizoenen gehuurd van Everton. De vijfvoudig Zwitsers International hoopt in Drenthe zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.In 2016 maakte de aanvaller de overstap van Grasshopper naar Everton, dat hem meteen weer aan de Zwitserse club verhuurde. In het seizoen dat daarop volgde, werd Tarashaj gestald bij Eintracht Frankfurt, waarvoor hij vijftien wedstrijden speelde. Na een jaar niet in actie te zijn gekomen, werd de aanvaller vorig seizoen wederom verhuurd aan Grasshopper. Toen kwam hij tot slechts negen invalbeurten in de Zwitserse competitie.Zijn debuut bij Everton heeft Tarashaj nog altijd niet gemaakt.

"Ik wil me verder ontwikkelen en dat kan bij FC Emmen," aldus de kersverse aanwinst via de officiële clubkanalen. "Vorig seizoen moest ik weer fit worden na een zware blessure, dit seizoen wil ik hier mijn stempel drukken om de club te behouden voor het hoogste niveau van Nederland."

Emmen legde eerder Nikolai Laursen, Leon Sopic, Filip Ugrinic, Jan-Niklas Beste, Lorenzo Burnet, Ferhat Görgülü, Matthias Hamrol, Marko Kolar en Desevio Payne en Stefan van der Lei vast. De Emmenaren wisten daarnaast Glenn Bijl en Nick Bakker, die even op weg naar de uitgang leken, langer aan zich te binden.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020