Bakker blijft na gedoe over contract langer bij FC Emmen

Bakker blijft na gedoe over contract langer bij FC Emmen

14 juli 2019 – Nick Bakker is ook komend seizoen speler van FC Emmen, meldt RTV Drenthe. De 26-jarige verdediger heeft zijn toekomst verbonden aan de club uit Drenthe, waardoor een einde komt aan de onenigheid over zijn contractstatus. Bakker vond dat hij zijn contract had uitgediend, maar Emmen was van mening dat de verbintenis nog een jaar doorliep.Daarom trainde Bakker de voorbije tijd niet mee bij Emmen. De verdediger keerde zaterdag terug op het trainingsveld en nu is ook duidelijk dat de Groninger voorlopig niet vertrekt. Club en speler hebben een overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

"Ik heb het altijd goed gehad bij FC Emmen. We zijn ook altijd in gesprek gebleven. Nu gaan we er samen weer een mooi seizoen van maken en met de club een volgende stap zetten", aldus Bakker, die tevreden is met zijn nieuwe verbintenis. Emmen slaagde er eerder ook in Glenn Bijl, om wie ook veel te doen was, langer aan zich te binden.

Bakker speelt sinds 2016 voor FC Emmen, dat hem destijds overnam van FC Groningen. De voorbije twee seizoenen miste de centrale verdediger slechts twee competitiewedstrijden van de Emmenaren.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019