'Rodríguez laat Napoli links liggen en is op weg naar Atlético'

14 juli 2019, 08:48

Napoli leek lange tijd in pole position voor de handtekening van James Rodríguez, maar het lijkt er op dat Atlético Madrid aan de haal gaat met de 28-jarige Colombiaan. Volgens Marca is de 'onwaarschijnlijke, maar sensationele' transfer aanstaande. Rodríguez wil graag in Madrid blijven en zou derhalve niet onwelwillend tegenover een overstap naar de rivaal staan.

Bij Real Madrid heeft Rodríguez in elk geval geen toekomst meer. De linkspoot werd de voorbije twee seizoenen verhuurd aan Bayern München en komt komend seizoen niet voor in de plannen van Zinedine Zidane. Het is geen geheim dat Napoli de Koninklijke graag wil verlossen van de overbodige aanvallende middenvelder, maar de vraagprijs van naar verluidt 42 miljoen euro is de Italianen te gortig.

Rodríguez zag een overgang naar Napoli aanvankelijk wel zitten, maar zou inmiddels zelf ook aansturen op een transfer naar Atlético Madrid. Los Rojiblancos tastten eerder al diep in de buidel voor João Félix, die voor liefst 126 miljoen euro werd overgenomen van Benfica. Ook voor Marcos Llorente (Real Madrid), Felipe (FC Porto) en Renan Lodi (Athletico Paranaense) betaalde de Madrileense club vele miljoenen. Daartegenover staat de verkoop van Antoine Griezmann, Lucas Hernandez en Rodri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen