Gisteren gemist: Vloet naar Excelsior, blessure De Jong

14 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 13 juli.

Zidane tijdelijk weg bij Real door trieste familieomstandigheden

Wegens treurige familieomstandigheden heeft Zinedine Zidane tijdelijk de deur bij Real Madrid achter zicht dicht getrokken. De hoofdtrainer is naar Frankrijk teruggekeerd wegens het overlijden van zijn broer Farid. Farid Zidane is op 54-jarige leeftijd overleden.

De Graafschap kent weinig problemen met nieuwe ploeg Steijn

De Graafschap won in de voorbereiding twee keer moeizaam van amateurteams, waardoor het tijd werd dat de ploeg van Mike Snoei een keer ging imponeren. Dat is zaterdag gebeurd tegen het Al-Wahda van Maurice Steijn: 4-0.

Excelsior haalt met Vloet wederom een grote naam in huis

Excelsior is aardig bezig op de transfermarkt. De club heeft zaterdag wereldkundig gemaakt dat Rai Vloet de nieuwste versterking is. De 24-jarige aanvallende middenvelder tekent bij de Eerste Divisie-club een contract voor een jaar, met de optie op een extra jaar. Hij sluit maandag aan bij de selectie.

Griezmann meldt zich in Camp Nou: "Ik wil alles winnen"

Het winnen van prijzen ging hem bij Atlético Madrid moeilijk af, maar bij FC Barcelona moet dat anders worden voor Antoine Griezmann. Daags nadat zijn transfer werd afgerond, meldde de Fransman zich in Camp Nou. Hij staat te popelen om in actie te komen.

Luuk de Jong valt uit bij officieus Sevilla-debuut

Luuk de Jong heeft een vervelend debuut beleefd bij Sevilla. De aanvaller, overgenomen van PSV, werd al in de eerste helft gewisseld tijdens de oefenwedstrijd tegen Reading. Fysieke klachten speelden hem parten.

Weinig transferactie rond El Jebli: "Het gaat moeizaam"

Halverwege juli is Youssef El Jebli nog altijd speler van De Graafschap. De aanvallende middenvelder blonk vorig seizoen uit in de Eredivisie en wil graag hogerop, maar heeft nog weinig op zijn pad zien komen. De kans bestaat daardoor ook dat hij blijft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen