Talentvolle aanvaller Margaret verruilt Vitesse voor AZ

13 juli 2019, 16:14

AZ heeft met het oog op de toekomst een mooie slag geslagen. De achttienjarige Richonell Margaret wordt overgenomen van Vitesse en heeft een contract getekend tot 2022. Hij sluit aan bij Jong AZ.

Margaret speelde sinds 2016 voor Ajax, dat hem toen overnam van De Foresters. Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor Vitesse. Hij speelde vier competitiewedstrijden voor de Arnhemmers en maakte daarnaast furore in de beloftenploeg. De achttienjarige spits heeft bewust gekozen voor AZ. "Ik ben erg blij", reageert Margaret. "AZ is een warme club met een goede opleiding. Veel jongens breken hier door. Daarnaast woon ik in Heerhugowaard, dus het is lekker in de buurt. Ik ben een sterkte spits met snelheid. In combinatie met mijn techniek en scorend vermogen wil ik dit seizoen vlammen bij Jong AZ. Het niveau in de Keuken Kampioen Divisie is hoog, dus ik moet aan de bak."

Directeur Voetbalzaken Max Huiberst heeft vertrouwen in Margaret. "We zijn blij met zijn komst", zegt hij. "Richonell is een jonge aanvaller die zijn debuut in de Eredivisie al heeft gemaakt en waar nog veel rek in zit. Hij is met zijn snelheid en doelgerichtheid een welkome versterking voor AZ. Hij zal aansluiten bij Jong AZ en we zullen hem, net als bij al onze andere talenten, optimaal faciliteren om de volgende stap naar de A-selectie te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen