SC Heerenveen onderuit tegen FC Volendam, Heracles wint weer

SC Heerenveen onderuit tegen FC Volendam, Heracles wint weer

13 juli 2019 – SC Heerenveen is zaterdag tegen een fikse oefennederlaag aangelopen. De Friese club ging in Langezwaag met 1-4 onderuit tegen FC Volendam. Omdat Heerenveen het later op de dag ook opneemt tegen KV Mechelen, werd er tegen Volendam met een B-team aangetreden. Heracles Almelo versloeg Preussen Münster met 1-3 en won zodoende voor de derde keer op rij.SC Heerenveen - FC Volendam 1-4
Met de tweede keus trad Heerenveen in Friesland aan tegen FC Volendam, dat wel zijn sterkste spelers opstelde. Al na drie minuten opende Marco Tol de score namens de bezoekers. De resterende goals werden in de tweede helft gemaakt. Joey Veerman en Martijn Kaars (twee keer) zorgden na rust voor de Volendamse goals. Jizz Hornkamp, die bij Heerenveen mag vertrekken, hield de eer hoog voor de Friezen.

Preussen Münster - Heracles Almelo 1-3
In Billerbeck werden alle doelpunten in de tweede helft gemaakt. Meteen na rust sloeg Heracles voor de eerste keer toe via Niels Leemhuis. Het duurde daarna tien minuten totdat de Duitse tegenstander op gelijke hoogte kwam uit een penalty. De overwinning ging echter alsnog naar de Heraclieden. Dabney Dos Santos zette de Eredivisionist weer op voorsprong en vervolgens besliste Joey Koning de wedstrijd.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020