Ajax 'in afwachting op transfer' zonder De Ligt naar Oostenrijk

Ajax 'in afwachting op transfer' zonder De Ligt naar Oostenrijk

13 juli 2019 – Matthijs de Ligt ontbreekt in de selectie van Ajax voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Amsterdammers communiceren zaterdagmiddag via de officiële kanalen dat de centrale verdediger in afwachting op een eventuele transfer niet met de groep meereist. Hoewel Ajax er verder niet over uitweidt, is het een kwestie van tijd alvorens de transfer van De Ligt naar Juventus wordt afgerond.Dat De Ligt niet meereist naar Oostenrijk is geen grote verrassing. De verdediger gaat voor 75 miljoen euro de overstap maken naar Juventus en wacht nu tot de transfer helemaal rond is. De clubs hebben al een mondelinge overeenstemming bereikt over de transfersom, maar alles moet nog wel goed op papier worden gezet. De verwachting is dat de deal binnen een aantal dagen wordt rondgemaakt.

Ajax reist met in totaal 28 spelers af naar het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg. Een aantal internationals ontbreekt nog en begint later aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder meer talenten Sergiño Dest, Jurriën Timber en Victor Jensen krijgen van Erik ten Hag de kans zich te laten zien.

Selectie Ajax
Bruno Varela, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen, Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Perr Schuurs, Daley Blind, Lisandro Magallán, Lisandro Martínez, Kik Pierie, Razvan Marin, Lasse Schöne, Carel Eiting, Donny van de Beek, Zakaria Labyad, Dani de Wit, Siem de Jong, Dusan Tadic, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Lassina Traoré, Quincy Promes, Ryan Gravenberch, Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang, Sergiño Dest, Victor Jensen, Jurriën Timber

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020